Personvern

PERSONVERN


Her kan du lese om hvordan Handlingsmot respektfullt håndterer dine personopplysninger. Jeg har prøvd å gjøre det kort og enkelt – og skulle det være for lite informasjon her om det du lurer på, så ta kontakt på post(a)handlingsmot.no

SLIK BEHANDLER HANDLINGSMOT DINE DATA


Jeg sender med ujevne mellomrom ut nyhetsbrev og informasjon om ulike arrangementer Handlingsmot arrangerer. Da trenger jeg din epost adresse, så den lagres i mailprogrammet One.com og Mailchimp. Når du melder deg på arrangementer jeg har, så lagres disse dataene i arrangementsprogrammet Hoopla.no som også behandler data i tråd med personvernloven.


Hvis du ikke ønsker å abonnere på nyhetsbrev og informasjon fra Handlingsmot så kan du lese blogginnlegg og finne informasjon om tjenester m.m. uten å registrere deg på noen måte. Da lagres ingen av dine personopplysninger.


I nyhetsbrev fra Handlingsmot kan du når som helst melde deg av, endre kontoinnstillinger og/eller be om at alle opplysninger om deg slettes ved å klikke nederst i mailen der det står «unsubscribe», eller ved å sende en epost til post(a)handlingsmot.


Handlingsmot deler ikke dine opplysninger med tredjepart..

HANDLINGSMOT

Følg gjerne Handlingsmot og Silje på sosiale medier:


  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn
  • Og så kan det jo hende at jeg en vakker dag finner mening i Twitter... men foreløpig er jeg mest ivrig på Spotify - så der kan du søke på navnet mitt så kan du se hva jeg hører på når jeg jobber.

Handlingsmot eies og drives av Silje Støldal

Org. nr. 916 333 633      Tlf. 40 20 13 56       post@handlingsmot.no

Copyright © All Rights Reserved