Om meg


SILJE STØLDAL

Hei, gode du...

Hvis du har kommet helt hit på min side så vet du at det er meg, Silje Støldal som står bak selskapet Handlingsmot. 


Organisasjonsutvikling er mitt fag, og jeg er over middels interessert i organisasjonsteori og hvordan vi mennesker påvirker hverandre.


Jeg har en bachelor i Human Resources i tillegg til studier innen Markedsøkonomi. Etter noen år i arbeidslivet tok jeg master i Samspill og ledelse. Menneskelige ressurser finnes i alle arenaer i arbeidslivet, og jeg blir aldri ferdig utlært, er evig student og på søken etter ny kunnskap.

 

Jeg har jobbet med HR i store og mindre organisasjoner, og har fått vært med å bygge opp, endre og utvikle HR funksjonen, samtidig som jeg har fått bryne meg på arbeidsrett, personalsamtaler, medarbeiderutvikling, nedbemanning og oppbemanning, utvikling av mål og strategier for ansatte og organisasjoner.


Kjekkest har jeg det på jobb når jeg kan jobbe med mennesker som har mye humor (god eller dårlig, hehe) og når jeg klarer å finne motivasjonen din, slik at du blir enda bedre i ditt arbeid og ditt liv. Og når jeg snakker om hvordan vi kan og må hjelpe hverandre i å unngå å skape mer stess og press i livet - da er jeg på mitt beste. 


Ring meg for en prat, jeg har et stort nettverk som jeg verdsetter høyt og stadig utvider, både på sosiale medier og ved ekte menneske møter.

Copyright @ All Rights Reserved


Handlingsmot er et helt nytt ord... 


... og ordet reflekterer måten jeg jobber med mine kunder. Jeg ønsker å bidra til istandsetting av mennesker med et lederskap basert på bevissthet om egne verdier og handling i tråd med disse.

Kontakt meg:


Email: post (a) handlingsmot.no


Mobil:  40 20 13 56